Denzel Washington, Jared Letto i Rami Malek animen les estrenes a la cartellera

"Pequeños Detalles" als cinemes i la nova de Dani de la Orden a plataformes, grans apostes per aquest cap de setmana

Ismael MartínActualitzat

Brots verds a la cartellera, amb algun gran estudi de Hollywood que mira d'animar les sales amb protagonistes de tirada popular i un munt de pel·lícules protagonitzades per parelles insòlites i molt diverses: de gent gran, d'adolescents, animals o fins i tot robots. I a plataformes, la nova comèdia romàntica del català Dani de la Orden.

 

"Pequeños detalles"

Dirigida per John Lee Hancock
Thriller policíac. 127 minuts. Estats Units

Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto són un xèrif, un detectiu d'homicidis i un astut assassí en sèrie a "Pequeños detalles". Thriller policíac clàssic amb atmosfera cuidada a càrrec del director i guionista John Lee Hancock.

 

 

"El diablo entre las piernas"

Dirigida per Arturo Ripstein
Drama. 147 minuts. Mèxic

Aires teatrals i incorrecció política a "El diablo entre las piernas", del mexicà Arturo Ripstein. Un retrat amarg i demolidor sobre la vellesa, el sexe i els maltractaments a la dona d'un matrimoni de gent gran. Compta amb coproducció catalana i va guanyar el premi a la millor direcció al Festival de Màlaga.

 

 

"Dating Amber"

Dirigida per David Freyne.
Comèdia dramàtica. 92 minuts. Irlanda

Drama tractat de manera tendra, fresca i divertida, "Dating Amber" explica la història de dos adolescents que tenen por de sortir de l'armari. Pressionats per l'entorn, simularan que són parella.

 

 

"El cargol i la balena"

Dirigida per Max Lang i Daniel Snaddon
Animació. 26 minuts. Regne Unit. Amb versió catalana

Pel·lícula plena de tendresa i amistat amb una altra parella, molt animada, que formen "El cargol i la balena", que solcaran mars i fons marins. Una història que es projectarà en un programa en què s'inclouen també tres curtmetratges sobre el poder del mar.

 

 

"Del inconveniente de haber nacido"

Dirigida per Sandra Wollner
Ciència ficció. 94 minuts. Àustria i Alemanya.

Peculiar i controvertida mostra de ciència-ficció amb robots que ocupen el buit emocional dels que ja no hi són. Premiada a Berlín, "Del inconveniente de haber nacido" té com a protagonistes una parella insòlita: una androide i un home a qui diu "pare".

 

 

A plataformes:

 

"Loco por ella"

Dirigida per Dani de la Orden.
Comèdia romàntica. 102 minuts. Espanya. Netflix.

Dani de la Orden estrena la producció catalana i amb Barcelona de fons a "Loco por ella". La seva nova comèdia romàntica ingressa en un hospital psiquiàtric i s'acosta a les malalties mentals a través d'una complexa història d'amor entre Álvaro Cervantes i Susana Abaitua.

 

 

"Music"

Dirigida per Sia.
Drama/Musical. 107 minuts. Estats Units. Filmin, Movistar+,  Rakuten,  Apple/iTunes i Vodafone.

Debut cinematogràfic, molt musical, de la cantant Sia. I ho fa envoltada de polèmica, amb una campanya multitudinària que demana que li retirin les seves dues nominacions als Globus d'Or per representar l'autisme d'una manera ofensiva.

 

 

"The assistant"

Dirigida per Kitty Green.
Drama. 81 minuts. Estats Units. Filmin

"The assistant" s'inspira en les clavegueres de Hollywood i el cas Harvey Weinstein a través d'una jove i discreta assistenta d'un productor cinematogràfic. Tensió, silenci, masclisme, abusos i assetjament sexual que van impactar al Festival de Sundance.

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut