Denuncien una agressió homòfoba durant la festa major de Terrassa
Ajuntament, Mossos i organització de la festa major s'han reunit per analitzar els fets
Terrassa

Investiguen una agressió durant la festa major de Terrassa

Els Mossos d'Esquadra descarten que hi hagi motivació homòfoba, com havia denunciat l'Observatori contra l'Homofòbia

Actualitzat

La festa major de Terrassa ha quedat enterbolida per les imatges que circulen a les xarxes d'una agressió d'un grup contra una persona, tal com han confirmat els Mossos d'Esquadra, que investiguen els fets.

L'agressió s'ha produït al costat d'un punt lila, que en aquesta edició s'han anomenat Punts Liles i + perquè siguin contra la violència masclista i contra l'LGTBI-fòbia. Els Mossos descarten la motivació homòfoba i han informat que no consta cap denúncia.

En un primer moment, l'Observatori contra l'Homofòbia havia denunciat l'agressió i havia demanat una reunió urgent amb la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i la intervenció del síndic de greuges.

Més tard, aquesta organització d'activistes i professionals que treballa contra l'LGTBI-fòbia ha condemnat qualsevol tipus de violència, després d'afegir que l'Ajuntament de Terrassa no hi veu motivació homòfoba en el que ha passat a la festa major.


L'Ajuntament de Terrassa estudia els fets amb la policia local, els Mossos i l'organització de la festa major, segons ha explicat l'alcalde, Jordi Ballart, a Twitter:

A la festa major de Terrassa, s'hi han instal·lat diversos punts d'informació i atenció per a una festa lliure d'agressions i comportaments sexistes.

Anar al contingut