La façana del col·legi de La Salle Bonanova, on haurien passat els abusos (Wikimedia Commons)

Investiguen un professor de La Salle Bonanova per un delicte d'agressió sexual

Dues persones han presentat una denúncia als Mossos per uns fets que van passar el 2010 i el 2004, quan tenien 12 i 13 anys

RedaccióActualitzat

El jutjat d'instrucció 6 de Barcelona investiga un professor de primària i entrenador de futbol de l'escola La Salle Bonanova i exprofessor de l'escola Viaró per un delicte d'agressió sexual. Dos exalumnes han presentat denúncia a la policia per uns fets que van passar en un cas el 2004 i en l'altre, el 2010, quan eren menors d'edat. El primer ja ha prescrit i el jutge investiga la denúncia del segon, que no ho ha fet.

La Salle Bonanova, que ha dit que apartarà el professor de la feina, es presenta com a part perjudicada per tenir accés a la instrucció per informar les famílies i col·laborar amb la justícia. Ho ha avançat El Periódico.

El professor processat, que a més dirigia el Club Esportiu Bonanova, va ser denunciat per primer cop el 8 d'octubre de 2020. La víctima assegura que els abusos van començar quan era menor d'edat, amb 12 anys, i es van allargar fins que va complir els 14, entre els anys 2010 i 2012.

La segona denúncia va arribar setmanes més tard per part d'una altra víctima, que explica que tenia 13 anys quan les agressions haurien succeït. En aquest altre cas també es van allargar durant dos anys, entre el 2004 i el 2005.

L'escola va enviar dimarts una circular per avisar els pares que havien rebut una comunicació del jutjat que instrueix la causa sobre les possibles agressions.

L'11 de novembre, l'acusat es va agafar la baixa, segons relata El Periódico. La direcció del centre ha anunciat que té intenció d'apartar-lo mentre duri el procés judicial.

ARXIVAT A:
MenorsAgressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut