Des de principis d'any, l'Observatori contra l'Homofòbia ha registrat 73 agressions a persones LGBTI

Denuncien un atac homòfob a Barcelona comès per un grup d'homes

El noi ha sofert ferides lleus a la mà per una puntada de peu i ha rebut el suport de l'Observatori contra l'Homofòbia i de les institucions

Un grup d'homes ha comès aquest dissabte al matí a Barcelona una agressió homòfoba contra un noi, que ha sofert ferides lleus a la mà.

La mateixa víctima ha relatat a través de Twitter que aquest matí s'ha creuat amb un grup d'homes que es reien d'ell i que li han donat una puntada de peu a la mà que li ha deixat ferides visibles que ell mateix ha fotografiat i publicat.


L'Observatori contra l'Homofòbia s'ha posat en contacte amb la víctima i ha registrat l'agressió, que compleix amb el patró habitual dels atacants actuant en grup. De moment, però, la víctima no ha presentat denúncia davant els Mossos d'Esquadra.

Des de principis d'any, l'Observatori ha registrat 73 agressions a persones LGBTI per la seva orientació sexual.

A través de Twitter, la nova consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha manifestat el seu suport a la víctima: "Treballarem de forma incansable per eradicar la LGBTI-fòbia", ha dit.

 

També el regidor de Drets de Ciutadania de l'Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, ha condemnat els fets i ha explicat que ja s'ha activat el protocol municipal per a aquests casos: "No cedirem ni un pam d'aquesta ciutat a l'odi i la intolerància", ha subratllat a la mateixa xarxa social.

ARXIVAT A:
LGTBIHomofòbia
Anar al contingut