L'actual vicesecretari de comunicació del PP català, Albert Fernández Saltiveri
El PP ha fet cessar Albert Fernández Saltiveri dels seus càrrecs a la Diputació de Barcelona

Denuncien un alt càrrec del PP català per maltractaments a la líder de Noves Generacions

Albert Fernández Saltiveri, vicesecretari de comunicació del PP català, ha estat denunciat per la seva exparella, Irene Pardo, presidenta de Noves Generacions

RedaccióActualitzat

El vicesecretari de comunicació del PP català, Albert Fernández Saltiveri, ha estat denunciat per maltractaments per la seva exparella, Irene Pardo, presidenta de Noves Generacions.

Segons ha avançat el diari Ara, la denúncia ja està a mans de la justícia. Fernández Saltiveri i Pardo van ser parella entre la tardor del 2018 i mitjans del 2019. Els advocats de la presidenta de Noves Generacions han denunciat maltractament psicològic continuat i un delicte de lesions per violència de gènere el juliol del 2020, quan estaven en procés de divorci.

Pardo explica que no ho havia denunciat abans per por de les pressions del partit.

El PP assegura que va saber el cas dos dies abans de la denúncia. El partit ha cessat Fernández Saltiveri del seu càrrec a la Diputació de Barcelona, també pels mals resultats del partit en les eleccions del 14F. També l'ha cessat de totes les seves responsabilitats al partit. La formació ha portat el cas al Comitè de Drets i Garanties del PP i es planteja expulsar-lo.

Segons el diari Ara, Pardo estaria considerant deixar el PP i la presidència de Noves Generacions. Al contrari del que diu el partit, Pardo afirma que la formació tenia coneixement dels fets i no va apartar Saltiveri de les seves funcions a la direcció.

El secretari general del PP català, Daniel Serrano, ja va dimitir per un cas d'agressió sexual que investiga el Tribunal Superior de Justícia (TSJC).

ARXIVAT A:
Violència masclistaPP
Anar al contingut