Un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus davant del local clausurat (Guàrdia Urbana Reus)
Un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus davant del local clausurat (Guàrdia Urbana Reus)

Denuncien per segon cop un local d'oci de Reus per incomplir les mesures anti-Covid

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat el local on aquest dissabte hi havia una vintena de persones sense mascareta, fumant i bevent

Actualitzat

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat el local d'oci Classix Discotheque del raval de Robuster de Reus, on aquest dissabte a la tarda hi havia una vintena de persones sense mascareta, fumant i bevent, i n'ha denunciat el propietari per incomplir les mesures sanitàries per contenir la pandèmia.

Els fets han tingut lloc a quarts de cinc de la tarda i els agents també han iniciat diligències per desobediència greu del propietari de l'establiment.

 


Segons les mesures contra la Covid vigents a Catalunya des del 7 de gener, els locals de restauració només poden servir menjar i begudes als clients en la franja de 7.30 a 9.30 al matí i de 13.00 a 15.30 al migdia. Per tant, el local incomplia l'horari d'obertura.

Al desembre, la Guàrdia Urbana ja va desallotjar aquest mateix local quan s'hi celebrava una festa il·legal amb 200 assistents, que tampoc portaven mascareta. En aquella ocasió, els fets van passar al voltant de les nou del vespre i la policia també va obligar a tancar el local i va denunciar el propietari per una infracció molt greu.

 

Anar al contingut