Un detingut per la mort violenta d'un home a Olesa de Montserrat al mig del carrer
Els fets han passat la matinada de divendres a dissabte

Denuncien penalment un camioner que multiplicava per set la taxa d'alcohol permesa

El conductor suplent que l'acompanyava, a més, no tenia cap punt al carnet

AgènciesActualitzat

Un camioner ha estat denunciat penalment després de multiplicar per set la taxa d'alcoholèmia permesa en trobar-lo a l'interior del vehicle a l'autopista AP-7 a l'altura de Llers, al costat del conductor suplent, que no tenia permís per circular per pèrdua de punts.

Segons informen aquest dimecres els Mossos d'Esquadra, dilluns, 15 de febrer, cap a les vuit del vespre, van rebre l'avís que aquest camió es trobava a l'AP-7 i que la persona al volant es podia trobar sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els agents, en arribar al lloc, van trobar a la cabina del vehicle el conductor titular i el suplent, el primer amb símptomes d'haver consumit alcohol.

En la prova, va donar un resultat positiu d'1,17 mil·ligrams per litre d'aire aspirat, de manera que van obrir diligències per denunciar-lo penalment.

El suplent va resultar no tenir el permís vigent per pèrdua de tots els punts, per la qual cosa, davant la impossibilitat que aquest es fes càrrec de la conducció, es va immobilitzar el vehicle fins que un responsable de l'empresa s'hi va personar per emportar-se'l.

El conductor titular té ara l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial encarregada del cas quan sigui requerit.

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut