Esparreguera

Denuncien l'agressió homòfoba d'un vigilant de discoteca a dos nois que es feien petons

La víctima ha presentat denúncia als Mossos per l'agressió i les ferides al cap que li va fer el vigilant mentre cridava "maricons"

Actualitzat

Un jove ha denunciat una agressió homòfoba per part d'un vigilant d'una discoteca d'Esparreguera, al Baix Llobregat. Els fets van passar dissabte, quan s'estava fent petons amb un altre noi al lavabo del local.

El vigilant va forçar la porta i va alertar per radioemissora que hi estava havent un acte sexual. Després va tancar el pestell i va donar-li quatre bufetades al noi que el van fer caure a terra, mentre cridava "maricons".

Els nois, que van reconèixer que duien els botons de la camisa oberts, han explicat a la policia que van intentar calmar el vigilant i li van dir que ja sortien, però aquest va continuar agredint la víctima, a qui va fer diverses ferides al cap. També ha explicat que el va agafar pel coll i li va dir: "O calles o et dono un cop de cap".

La víctima havia anat a la discoteca amb la seva parella i el seu germà, que també va ser testimoni de l'agressió del vigilant.

Parella adolescent gai
 

Segons el seu relat, els responsables de la discoteca es van adonar del que havia passat i li van oferir entrades VIP perquè no presentés denúncia.

A la sortida, on hi havia Policia Local, el jove lamenta que els agents no identifiquessin l'agressor. De fet, assegura que li van dir que alguna cosa haurien fet per rebre aquells cops. La víctima va presentar denúncia davant dels Mossos d'Esquadra de Martorell.

L'alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas, també ha rebutjat els fets i ha dit: "És intolerable que aquests fets passin en ple segle XXI",  i també ho ha condemnat a través de Twitter.

 

El consistori ha aprovat un decret que obliga la discoteca a tancar a les quatre, dues hores abans de l'horari permès, per "restablir l'ordre públic i la seguretat" en aquesta zona després de diversos incidents registrats.

El presidente de l'Observatori contra l'Homofòbia, OCH, Eugeni Rodríguez, ha qualificat els fets de "molt greus"  i ha recordat que "els vigilants de seguretat d'una sala han de fer un servei per crear les condicions perquè les persones se sentin segures."

 

 

ARXIVAT A:
HomofòbiaPolicialDelicte d'odiLGTBIQ+
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut