Denuncien dues agressions homòfobes a quatre persones a Sitges la nit de Cap d'Any

Segons l'associació Colors Sitges Link, les víctimes van rebre cops de puny i insults

RedaccióActualitzat

L'associació Colors Sitges Link ha denunciat aquest dimecres que la matinada de Cap d'Any es van produir dues agressions homòfobes a Sitges, al Garraf, que van acabar amb quatre persones ferides.

Una parella de gais van ser agredits per un grup de joves a les sis de la matinada de l'1 de gener. Una segona parella, que va veure com els donaven cops de puny i puntades de peu, els va anar a socórrer i també va ser agredida.

En un comunicat, l'entitat, que ha titllat les agressions de "brutal atac homòfob", ha expressat la seva repulsa pels fets i ha assenyalat que creen "un clima d'inseguretat" al municipi.

 

Fonts de l'entitat han explicat que les agressions es van produir al carrer Joan Tarrida, on un grup de persones va protagonitzar les dues agressions, en les quals les víctimes van rebre cops de puny al crit de "maricon".

També han apuntat que els fets s'han posat en coneixement de la policia local de Sitges i que les víctimes van ser ateses en un centre hospitalari de la zona.

L'associació ha indicat que està acompanyant les víctimes i els ha proporcionat les indicacions sobre com presentar denúncies davant la policia, que s'han formalitzat el 3 de gener, a més d'oferir-los serveis d'assessorament i suport psicològic.

Per la seva banda, l'Observatori contra l'Homofòbia de Catalunya (OCH) també ha confirmat que té coneixement d'aquestes dues agressions, ha posat els seus serveis a la disposició de les víctimes i ha expressat la "condemna absoluta" pels fets.

També ha demanat informació a l'Ajuntament i ha demanat al síndic de greuges que obri una actuació d'ofici per aclarir els fets.

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Homofòbia
Anar al contingut