L'operari agafa amb la mà dreta la bola que ha caigut del bombo dels números abans del sorteig
L'operari agafa amb la mà dreta la bola que ha caigut del bombo dels números abans del sorteig

Denuncien a l'Audiència Nacional l'incident de la bola al sorteig de la loteria de Nadal

RedaccióActualitzat

Paco Reina, veí d'Albacete, vol explicacions del que va passar al Saló de Loteries de Madrid el 22 de desembre en el sorteig extraordinari de Nadal.

Segons explica la Cadena SER, ha presentat una denúncia a l'Audiència Nacional perquè Loteries i Apostes de l'Estat expliqui el que va passar amb la bola que un dels treballadors va afegir al bombo amb la mà.

El mateix diumenge, dia del sorteig, ja va demanar mesures cautelars i que es precintés el bombo i els filferros per comprovar si les boles coincidien amb les del sorteig.

Ni Loteries de l'Estat ni l'Audiència Nacional no s'han pronunciat sobre l'assumpte de la denúncia.

El mateix dia, Loteries de l'Estat va publicar una nota explicativa en què assegurava que és habitual que, quan es posen les boles als bombos, alguna reboti i surti fora. En aquests casos, diuen, el protocol preveu que sigui un operari qui torni a introduir manualment la bola.

 

 

Anècdota o tongo: la imatge de la loteria va encendre la xarxa

La imatge d'un dels operaris de Loteries introduint alguna cosa al bombo es va viralitzar ràpidament, i va aixecar sospites i teories conspiratives.

 

En un altre vídeo es veu com un treballador agafa una bola de terra, però, un cop engagada, la teoria de la conspiració és complicada d'aturar. Alguns usuaris asseguren que la bola que ha acabat a dins del bombo no és la que havia caigut.

 

ARXIVAT A:
LoteriaAudiència Nacional
Anar al contingut