El motorista utilitzava la mà esquerra per tapar la matrícula i esquivar les sancions per excés de velocitat (Mossos/SCT)

Denuncien 13 cops un motorista que tapava amb la mà la matrícula per evitar un radar

El conductor feia aquesta operació quan passava per un radar ubicat entre les poblacions de Matadepera i Sabadell

Els Mossos d'Esquadra han denunciat en tretze ocasions el conductor d'una motocicleta per tapar la matrícula quan passava per davant d'un radar situat entre Matadepera i Sabadell. 

La investigació va començar arran d'una comunicació del Servei Català de Trànsit a partir de les imatges captades per la càmera d'un radar situat a la carretera BV-1248. S'hi apreciava com el motorista tapava de manera voluntària amb la seva mà esquerra la matrícula just quan passava davant del radar i cometia una infracció per excés de velocitat.

Això va passar fins a 13 vegades entre el 16 de març i el 5 de maig, sempre amb el mateix conductor i vehicle com a protagonistes. Segons la policia, la finalitat era evitar que el radar captés la infracció per excés de velocitat.

Els agents van poder identificar la motocicleta infractora, que, a més, portava una matrícula amb unes dimensions no reglamentàries. A partir d'aquesta identificació, els Mossos van centrar la investigació en la localització del conductor i de la motocicleta, fins que el 16 de maig van localitzar el vehicle a Sabadell. Els agents van denunciar el conductor per tapar la placa de matrícula en tretze ocasions, per dur una placa no reglamentària i per una modificació tècnica al tub d'escapament.

L'import total de les sancions és de 2.100 euros per l'excés de velocitat, 1.040 per tapar la matrícula les tretze ocasions i 200 per dur-la de manera no reglamentària. A més, al conductor se li trauran vuit punts del carnet de conduir.
ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut