Un agent dels Mossos d'Esquadra
Un agent dels Mossos d'Esquadra

Denunciats pels Mossos per gravar i viralitzar la mort d'un home en un incendi a Ripoll

La investigació policial va permetre identificar la dona que havia enregistrat el vídeo i dues persones que el van reenviar a xats massius

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment tres persones a Ripoll per haver gravat i divulgat per les xarxes socials un vídeo on es veia la mort d'un home en un incendi al seu pis, a Ripoll.

Els fets es remunten al 20 de novembre passat, quan hi va haver un incendi mortal en un domicili del carrer Monestir de Ripoll. L'home gran que vivia al pis va morir al balcó, a causa de les cremades.

Poc després dels fets, els Mossos van detectar que circulava per Ripoll i per les xarxes socials un vídeo que mostrava els últims moments de vida de la víctima.

La investigació va permetre identificar la dona que va enregistrar el vídeo i dues persones més que el van reenviar a xats massius.

Tots tres han estat denunciats per un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets en considerar que es va vulnerar de manera flagrant la intimitat de la víctima mitjançant l'obtenció i difusió il·legítima d'imatges personals, i més tenint en compte la manera com va morir la víctima.

Les tres persones denunciades seran citades pròximament per declarar davant del jutge.

ARXIVAT A:
PolicialXarxes socials Incendis
Anar al contingut