Barcelona

Denunciat un youtuber que va donar galetes amb pasta de dents a un sensesostre

Hauria pogut incórrer en un delicte contra la integritat moral i un delicte d'odi

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat un youtuber de 19 anys per haver humiliat un sensesostre en fer-li menjar galetes farcides amb pasta de dents. A més el noi va penjar la seqüència al seu canal de YouTube, on té més d'un milió de seguidors, deu milions de visites al mes i d'on treu un profit econòmic.

El denunciat hauria pogut incórrer en un delicte contra la integritat moral i un delicte d'odi.

Agents de la Guàrdia Urbana, després de veure el vídeo, van localitzar la víctima en un carrer del barri de la Marina del Port. L'home els va explicar que el noi li va donar vint euros perquè es deixés gravar menjant les galetes farcides amb pasta de dents.

Després d'haver-se-les menjat, l'home es va trobar malament i va tenir moltes nàusees.

Precisament, quan els agents van localitzar la víctima, el noi, que ha retirat el vídeo i n'ha penjat un de nou on es disculpa, va aparèixer perquè tenia la intenció de demanar-li disculpes, passar la nit al carrer amb ell i tornar-lo a gravar.


 


L'Ajuntament es presentarà com a acusació particular

L'Ajuntament de Barcelona es personarà com a acusació en el cas perquè es tracta d'un cas de "vexació greu que ha d'anar a judici". El tinent d'alcalde de Ciutadania de l'Ajuntament, Jaume Asens, ha assegurat que el consistori "es mostra ferm davant les agressions als més febles".

Asens ha dit que "aquests fets preocupen perquè no són aïllats" i que es tracta d'actuacions "d'odi cap als més pobres", persones que, a causa de la seva situació, no solen presentar denúncia. El tinent d'alcalde ha ressaltat la gravetat dels fets quan ha recordat que l'agressor té un canal de YouTube amb més de 10 milions de visites al mes i que pot ser que molts dels usuaris siguin menors d'edat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut