Pla mitjà d'un agent de la Guàrdia Civil mostrant la xarxa japonesa interceptada que usava el denunciat per capturar fringíl·lids. Imatge del 2…
Pla mitjà d'un agent de la Guàrdia Civil mostrant la xarxa japonesa interceptada que usava el denunciat per capturar fringíl·lids. Imatge del 25 de maig del 2020 (horitzontal)

Denunciat un veí de la Galera per capturar aus amb xarxa japonesa

Actualitzat

ACN La Galera.-La Guàrdia Civil ha denunciat un veí de la Galera (Montsià) per capturar ocells fringíl·lids amb xarxa japonesa, una art de caça prohibida que només s'autoritza per ús dels ornitòlegs i amb finalitats científiques. Agents del SEPRONA van enxampar el denunciat a la partida Marranya, al terme municipal de Santa Bàrbara, en una àrea privada de caça, dilluns al matí. La xarxa japonesa, una art de caça massiva i no selectiva, intercepta els ocells al vol ja que els resulta invisible pel seu trenat molt fi. Allí queden enganxades i no poden escapar. Decomissat el material i alliberades les aus, la denúncia s'ha traslladat al Departament de Territori i Sostenibilitat per la infracció de la normativa de protecció d'animals.

Anar al contingut