Un conductor se sotmet a una prova d'alcoholèmia
Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia

Denunciat per conduir en direcció contrària sota els efectes de les drogues

Els Mossos d'Esquadra han denunciat aquest dilluns un conductor que circulava sota els efectes de les drogues a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa, i un altre amb una taxa d'alcohol a la sang 4 vegades per sobre del límit, a l'Alt Empordà.

RedaccióActualitzat
El primer d'ells ha estat denunciat per conducció temerària i sota els efectes de les drogues. Els fets van tenir lloc cap a les nou del vespre quan una patrulla va detectar un cotxe que circulava en sentit contrari a l'A-26, una via de doble carril, dins el terme municipal de Sant Joan les Fonts (Garrotxa). Els agents van aturar el vehicle i en comprovar l'estat del conductor li van fer el test d'alcohol i drogues. El segon va donar positiu de tres substàncies diferents: marihuana, cocaïna i amfetamines. El conductor està acusat de diversos delictes contra la seguretat del trànsit i està pendent de comparèixer davant el jutjat d'Olot.

El mateix dilluns, a l'Alt Empordà, els Mossos d'Esquadra van localitzar un cotxe que circulava per la carretera GI-610 al terme municipal de Vilajuïga amb clars símptomes d'haver consumit alcohol. Els agents el van fer aturar i davant la seva sorpresa van comprovar que el conductor només vestia uns calçotets. El resultat de la prova d'alcoholèmia va ser positiu, amb una taxa d'1'15 mil·ligrams d'alcohol per litre de sang, quatre vegades més del que permet la llei.


Anar al contingut