Mòbil
La policia està investigant els fets
Albacete

Denuncia un grup de joves per proposar per WhatsApp fer "una manada" amb ella

La policia investiga els suposats missatges de WhatsApp en què uns estudiants d'Albacete haurien parlat també de "violar" i "burundanga"

RedaccióActualitzat

Una estudiant del campus d'Albacete de la Universitat de Castella-la Manxa ha denunciat davant la Policia Nacional un grup d'alumnes del mateix campus que, en un grup de WhatsApp, haurien parlat de "marcar-se una manada" amb ella i "violar".

Els joves també difonien imatges de la noia al grup extretes del seu compte d'Instagram. La denúncia de la jove l'ha donat a conèixer l'Assemblea d'Estudiants Universitària d'Albacete, que ha subratllat la "valentia" de la jove per atrevir-se a fer públics els fets.

En un comunicat asseguren que en els missatges també es parlava amb naturalitat del "burundanga" -una substància que anul·la o manipula la voluntat de la víctima- o de "rebentar-la a cops de polla".

"El Digital" de Castella-la Manxa ha tingut accés als missatges que suposadament s'haurien enviat els membres del grup:

"Rebentar-li la vagina a cops de polla, en pla molt bast, i deixar-la mig morta fent espasmes".

"Ha tingut por".

"Es pensa que amb una fotografia del seu nòvio us farà tirar enrere."

 

En el moment en què un dels integrants hauria dit "I si ens marquem una manada" un altre li hauria respost "això ni en broma". Els missatges fan referència als acusats de violar una noia als Sanfermines, que estan pendents de sentència.

Segons explica la cadena SER, ni la noia ni els membres del grup es coneixien però coincidien en una biblioteca on tots anaven a estudiar. Ella s'hauria assabentat dels fets per un dels integrants del grup, que l'hi va explicar.

Notícia relacionada: Augmenten les víctimes d'agressions sexuals sotmeses amb drogues com el burundanga

L'Assemblea d'Estudiants ha demanat que es prenguin "les mesures oportunes" contra aquests joves i han denunciat que se segueix "prenent a broma i amb total normalitat una cosa tan seriosa com el consentiment i l'assetjament".

La policia ho està investigant.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Masclisme La Manada
Anar al contingut