Imatge del carnaval de Vilanova i la Geltrú d'aquest any (ACN)
Imatge del Carnaval de Vilanova i la Geltrú d'aquest any (ACN)
Vilanova i la Geltrú

Denúncia per agressió sexual durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú

Els fets haurien passat quan la dona tornava a casa seva després del ball de Carnestoltes, la matinada de dilluns

RedaccióActualitzat

Una dona ha denunciat que va ser agredida sexualment la matinada de dilluns a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Els fets haurien passat al carrer Providència cap a les 5 de la matinada, quan la dona tornava a casa seva després del ball de Carnestoltes de diumenge a la nit. L'agressor la va amenaçar amb una arma blanca per robar-li els diners que portava i després li va fer tocaments de caràcter sexual.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre aquest cas. L'agressió sexual hauria passat al nucli antic de la ciutat, a uns carrers de distància del Museu del Ferrocarril, on es feia el Ball Comparser.

Aquest és el segon any consecutiu que es produeix una agressió sexual a Vilanova durant la setmana de Carnaval. L'any passat, tres nois van agredir en grup una noia després del ball del Vidalot la matinada de dimarts a dimecres. Pocs dies després, la policia identificava tres menors com a presumptes autors dels fets.

El desembre passat, una altra noia va ser agredida per quatre homes, i diversos col·lectius feministes van sortir al carrer per condemnar les agressions sexuals contra les dones.

ARXIVAT A:
Masclisme Assetjament sexual
Anar al contingut