Barcelona

Deneguen el passaport a un jove de 16 anys per firmar amb quatre barres

La comissaria de la Policia Nacional de Sabadell considera que la firma porta el símbol de la bandera catalana, tot i que el jove ho nega

RedaccióActualitzat

La comissaria de la Policia Nacional de Sabadell ha denegat el passaport a un jove de 16 anys, Anthony Corey Sánchez, perquè firma amb quatre barres. El policia que li havia d'expedir el document divendres no va voler validar la signatura perquè li va semblar que era el símbol de la bandera catalana i està prohibit incloure símbols en la firma.

Abans de denegar-l'hi, el policia va preguntar al jove si eren les quatre barres, i Anthony Corey va respondre que no. Tot i això li va dir que si volia fer-se'l les havia de treure, El jove, que anava acompanyat de la seva mare, Lucille McDowell, s'hi va negar al·legant que era la seva firma, tal com demostra el seu DNI.

El jove ha explicat a "Els Matins" de TV3 que les quatre barres formen part de la seva firma i ha acusat el policia d'intentar fer-li canviar part de la seva identitat. La seva mare ha explicat també que un superior de la comissaria de Sabadell va validar l'actitud del funcionari.

De moment, Anthony Corey s'ha quedat sense passaport i no ha pogut marxar als Estats Units, on havia d'anar a visitar la seva àvia, a qui fa vuit anys que no veu. A més, com que tampoc té passaport, no ha pogut obtenir el permís per viatjar als EUA.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut