Demostració de força de la Jove Xiquets de Tarragona a la diada de Sant Magí
La Jove Xiquets de Tarragona ha descarregat el 5 de 9 amb folre en la diada de Sant Magí (ACN)
Tarragona

Demostració de força de la Jove Xiquets de Tarragona a la Diada de Sant Magí

Els liles han descarregat el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8, les dues construccions de gamma extra que s'han vist a una diada castellera amb actuacions de les quatre colles de Tarragona

Actualitzat

La Jove de Tarragona ha estat la colla més destacada de la Diada de Sant Magí. En la jornada castellera en què actuen les quatre colles de Tarragona, els liles han descarregat la millor construcció d'aquest dilluns: el 5 de 9 amb folre, que aquest any només havia assolit la Vella de Valls. Els liles el tiraven per primera vegada aquesta temporada i l'han descarregat amb força suficiència.

A pocs dies de la gran cita de l'agost, Sant Fèlix, la Jove també ha descarregat el segon castell de gamma extra de la diada: el 9 de 8. I han completat l'actuació amb el 3 de 9 amb folre i un pilar de 7 amb folre que han salvat in extremis.

 

El 9 de 8 descarregat per la Jove Xiquets de Tarragona (ACN)

 

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han afrontat el seu gran repte: el 2 de 8 amb folre, però només l'han pogut carregar. Després de defensar-lo al límit, quan pràcticament, ja el tenien descarregat, ha caigut. En canvi, han completat sense problemes el 3 de 8 i el 4 de 8.

 

El 2 de 8 amb folre descarregat pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau (ACN)

 

Els Xiquets de Tarragona han estat molt insegurs. Han desmuntat tres estructures: el 3 de 9 amb folre i dues vegades el 5 de 8. Finalment, els que sí que han acabat descarregant han estat el 3 de 8 i el 4 de 8.

 

El 3 de 8 que han descarregat els Xiquets de Tarragona (ACN)

 

I el punt més emocionant l'han posat els Xiquets del Serrallo descarregant el 2 de 7, després que la canalla tirés amunt i avall diverses vegades.

 

El 2 de 7 que han descarregat els Xiquets del Serrallo (ACN)

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut