El jugador li va fer comentaris masclistes i amenaçadors
El jugador del Bonavista, encarant-se amb l'aficionada del Salou

Demanen suspendre un futbolista tarragoní per comentaris masclistes

El jugador es va encarar amb una aficionada rival dient-li que se n'anés "a preparar el sopar"

Quim BalaguerActualitzat

La Unió Esportiva Salou demana que se suspengui el jugador del Racing Bonavista de Tarragona que al final del partit que els dos equips van disputar diumenge passat es va encarar amb una aficionada rival i li va adreçar comentaris masclistes i amenaçadors.

"Ara estàs callada, oi? Ves a preparar el sopar, que es fa tard" o "Si pujo, et rebento"

 

Aquestes són algunes de les frases que el jugador del Bonavista va etzibar a una aficionada del Salou. Quan l'àrbitre va xiular el final del partit, el futbolista local es va acostar a la grada i va començar a recriminar a la dona l'actitud que havia tingut durant el matx.

El jugador, que és d'origen magrebí, ha reconegut que el seu comportament va ser un error, però al·lega que durant el partit l'aficionada visitant el va insultar amb comentaris racistes. El president del Racing Bonavista, José Espejo, ho confirma:

"El nostre jugador s'equivoca quan s'acaba el partit i li diu això, però la senyora tampoc té dret a estar tot el partit ficant-se amb ell"

 

La Unió Esportiva Salou ja té a punt una querella criminal contra el Racing Bonavista denunciant l'actitud masclista i misògina del jugador. El president del Salou, José Antonio Silva, nega que la seva afició l'insultés:

"Jo soc a la grada i no se sent cap comentari racista, en cap moment. Es protesten jugades i se li recriminen comportaments durant el joc, però res més"

 

La setmana passada, el Terrassa CF va retirar el seu equip de veterans de la competició després que diversos jugadors van adreçar comentaris masclistes a les jugadores de l'equip femení del mateix club.

 

ARXIVAT A:
Masclisme RacismeJudicial
Anar al contingut