Pla general dels participants a la campanya 'Hi érem totes' durant la presentació d'aquesta. Imatge del 15 d'abril del 2021. (Ho…
Pla general dels participants a la campanya 'Hi érem totes' durant la presentació d'aquesta. Imatge del 15 d'abril del 2021. (Horitzontal)

Demanen entre un any i mig i tres de presó per a deu encausades durant la vaga del 8-M de 2019 a Manresa

ACN Manresa.-Un total de deu dones del Bages i el Moianès estan acusades de desordres, danys i atemptat contra els agents de l'autoritat durant la vaga del 8-M de 2019 a Manresa. La fiscalia demana per a cadascuna sd'elles entre un any i mig i tres de presó. Pel que fa a la multa se'ls hi exigeix un total 23.000 euros. Aquest dijous s'ha presentat a Manresa una campanya de suport a les encausades sota el lema 'Hi érem totes', que exigeix l'absolució de totes elles i veu l'acusació com una vulneració dels drets. El col·lectiu ha anunciat que preveu realitzar accions i mobilitzacions de protesta. A hores d'ara, segons ha manifestat Eva Pous, lletrada d'Alerta Solidària, que es fa càrrec de la defensa, no hi ha data de judici.

Anar al contingut