El fum ha arribat a una zona habitada de la urbanització les Pinedes de l'Armengol (Bombers)
El fum ha arribat a una zona habitada de la urbanització les Pinedes de l'Armengol (Bombers)

Un incendi obliga a confinar una urbanització de la Torre de Claramunt durant dues hores

Els bombers han donat per controlat el foc passades les deu de la nit

RedaccióActualitzat

Els Bombers han controlat l'incendi que ha cremat la tarda de diumenge a la Torre de Claramunt, però continuaran treballant-hi durant la nit. Les flames han començat en una àrea forestal molt propera a una zona habitada a primera hora de la tarda.

Els veïns de la urbanització les Pinedes de l'Armengol han estat confinats un parell d'hores per evitar que el fum de l'incendi els afectés.

17 dotacions dels Bombers, sis de les quals aèries, han treballat en l'extinció. A les sis de la tarda s'han retirat els mitjans aeris i es mantenen efectius terrestres per controlar els petits focus secundaris que hi puguin haver.

 


La urbanització més propera, les Pinedes de l'Armengol, no ha estat en risc gràcies a tenir una bona franja perimetral d'autoprotecció.

El foc ha afectat una superfície aproximada de mitja hectàrea, segons els Agents Rurals, que fan tasques de perimetratge a la zona i investiguen les possibles causes de l'incendi.

Protecció Civil demana que ningú es desplaci a la zona afectada per l'incendi per garantir la mobilitat als serveis d'extinció.

Agents  Rurals perimetren la zona cremada per l'incendi que s'ha declarat aquest migdia
Agents Rurals perimetren la zona cremada per l'incendi que s'ha declarat aquest migdia (Agents Rurals)

El telèfon d'Emergències 112 ha rebut 87 trucades per aquest incendi.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut