diazferran
Díaz Ferran, a la sortida de l'Audiència Nacional aquest dimecres (Foto: EFE)
Madrid

Demanen 2 anys i 4 mesos de presó per a Díaz Ferran per un suposat delicte fiscal en la compravenda d'Aerolíneas Argentinas

La fiscalia de l'Audiència Nacional demana una pena de 2 anys i 4 mesos de presó per a l'expresident de la CEOE Gerardo Díaz Ferran, per un suposat delicte fiscal en la compravenda d'Aerolíneas Argentinas. A més a més, sol·licita una indemnització conjunta de 99 milions d'euros per a Díaz Ferran, el seu soci Gonzalo Pascual i l'expresident d'Air Comet Antonio Mata.

RedaccióActualitzat
La fiscalia de l'Audiència Nacional manté que l'expresident de la CEOE, i dos dels seus socis, l'any 2002 van cometre un delicte contra la hisenda pública quan van evitar el pagament de l'impost de societats després de la compra d'Aerolíneas Argentinas per part d'Air Comet.

Díaz Ferran està imputat en una altra causa a l'Audiència Nacional, per una suposada estafa a més de 4.700 clients de Viatges Marsans. Precisament, per aquest cas va comparèixer aquest dimecres davant el jutge en una declaració en què va descarregar en el seu soci Gonzalo Pascual la responsabilitat de la gestió de Viatges Marsans i ha atribuït la fallida de l'agència de viatges a l'aval que van haver de pagar a l'Agència Internacional de Transport Aeri (IATA) i a l'embargament dels avions d'Air Comet.


Anar al contingut