Delta Air Lines
Delta Air Lines
Salt Lake City

Delta anima les dones a ser pilot: només en té el 5%

La companyia omple un avió amb 120 noies perquè visitin la NASA i inspirar-les en el món de l'aeronàutica

RedaccióActualitzat

Entre tots els vols de la companyia Delta Air Lines, n'hi ha un que vola cada dia des de Salt Lake City a Houston, però aquest divendres el trajecte va ser molt diferent als habituals: estava dedicat especialment a les dones.

La tripulació va estar íntegrament formada per dones i a bord la companyia hi va encabir a 120 noies d'entre 12 i 18 anys. La intenció del viatge era visitar el centre de la NASA a Houston amb motiu del Dia Internacional de les Dones en l'Aviació.

 

 

I l'objectiu final de Delta era animar-les a conèixer i familiaritzar-se en un camp que encara està dominat pels homes, el món de l'aviació.

Les joves provenien de les escoles de ciències, matemàtiques i enginyeria de la capital de Utah, Salt Lake City. En arribar a la NASA, a Houston, van visitar el centre i van dinar amb l'astronauta i enginyera aeroespacial Jeanette Epps.

El missatge de la NASA és millorar la diversitat de gènere i ajudar a canalitzar la imatge del centre i, sobretot, potenciar l'interès de tot aquest món cap a les nenes a partir dels 10 anys.

Per la seva banda, Delta explica que el 5% dels seus pilots són dones i que en els últims quatre anys se n'han contractat un 7,4%. Però esperen que aquests números seran més positius en el futur i d'aquí aquest esforç per aproximar el món aeronàutic a les dones.

Els organitzadors asseguren que unes 20.000 dones van participar en el Dia Internacional de les Dones en l'Aviació als Estats Units, el Canadà, Austràlia, així com en països d'Africa, Àsia i Europa.

ARXIVAT A:
Igualtat de gènere
Anar al contingut