Els Stay Homas, en un moment del concert a Brussel·les (Joan Raventós)
Els Stay Homas, en un moment del concert a Brussel·les (Joan Raventós)
Brussel·les

Del terrat de casa al món: els Stay Homas, de gira per Milà, París, Brussel·les i Londres

Després de convertir-se en un fenomen viral durant el confinament, el trio format per Rai Benet, Guillem Boltó i Klaus Stroink està de gira internacional

Actualitzat

Quan els Stay Homas van compondre les seves primeres cançons no podien sortir de casa. En ple confinament, els vídeos dels tres joves músics cantant al terrat d'un pis compartit de l'Eixample de Barcelona es van convertir en un fenomen viral.

Van comptar amb col·laboracions d'artistes com Manu Chao, Sílvia Pérez Cruz, Macaco, Nil Moliner, Judit Neddermann o Oques Grasses; Michael Bublé va versionar una de les seves cançons i la seva música va arribar a mitjans internacionals com The New Yorker o la CNN.

Ara, quan ha passat més d'un any i mig d'aquell "Please stay homa, don't want the corona", el trio format per Rai Benet, Guillem Boltó i Klaus Stroink porta les seves cançons per tot Europa en una gira internacional amb concerts a Milà, París i, aquest diumenge, a Brussel·les.

Els Stay Homas van omplir la sala de La Madeleine, que els defineix a Instagram com "sens dubte, el fenomen musical del confinament". El públic de Brussel·les, majoritàriament català, va connectar amb la música optimista del trio, com es pot veure en aquesta crònica de TV3:


El concert es va poder fer pels pèls perquè, a partir d'aquest dilluns, Bèlgica endureix les restriccions i només permetrà aforaments de la meitat del que hi havia a la sala de concerts de Brussel·les.

La pròxima parada del trio català serà a Londres, el 19 de desembre.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut