Palma

Defensa de Torres: "El fiscal ha convertit el judici en una cerimònia per a la distracció del veïnat"

Urdangarin i Torres són a l'Audiència per sentir els al·legats finals del judici, que quedarà aquest dimecres vist per a sentència

RedaccióActualitzat

Penúlima sessió del judici del cas Nóos. Urdangarin i Torres són a l'Audiència per sentir els al·legats finals del judici del Cas Nóos, que quedarà aquest dimecres vist per a sentència.

La defensa de Diego Torres demana la seva absolució i parla del cas Nóos com a "cerimònia de distracció per als veïns"

En el seu informe final, l'advocat Manuel González Peeters assegura que "no hi ha cap fonament" en res del que han afirmat en aquest procés la Fiscalia, l'Estat o Manos Limpias.

González Peeters ha carregat durament contra la fiscalia que demana 16 anys de presó per a Torres. L'advocat denuncia que tan Pedro Horrach com les acusacions "han marejat la perdiu durant aquests 6 mesos" per "defensar una versió que no té cap fonament". Segons la defesa de Torres "s'ha seleccionsat a qui imputaven i a qui no en aquest judici", només "perquè el seu relat acusatori en sortís beneficiat" i denuncia que càrrecs clau del govern Balear de Matas s'hagin obviat en aquest judici expressament.

També hi ha hagut crítiques cap a la "suavitat" amb que s'han tractat alguns testimonis com ara l'exalcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón.

La infanta Cristina i la resta dels acusats estan citats demà, dimecres, perquè puguin fer ús del seu dret a l'última paraula.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut