Vilanova i la Geltrú

Declaren davant del jutge els cinc detinguts per la mort d'un nadó a Vilanova

Els cinc detinguts per la mort d'un nadó de nou mesos diumenge a Vilanova i la Geltrú ja han passat a disposició judicial. Els cinc detinguts són parents molt pròxims del nen, que, segons l'autòpsia, va morir per una hemorràgia interna provocada pels cops amb un objecte no contundent que podria haver rebut el mateix dia de la seva mort, i també amb anterioritat. Estan acusats d'un delicte d'homicidi i les investigacions policials continuen. El Departament d'Acció Social ha anunciat que es presentarà com a acusació popular en el cas.

Actualitzat

L'autòpsia realitzada al nadó de nou mesos que diumenge va morir a Vilanova i la Geltrú ha revelat finalment que el nen probablement va morir per culpa dels cops rebuts. Segons fonts pròximes a la investigació, els forenses creuen que el menor no només va patir cops dies o setmanes abans de la seva mort, sinó que aquesta va ser molt probablement causada per algun o alguns cops.

Els cinc detinguts, acusats d'homicidi, són veïns de la població i de nacionalitat espanyola. Es tracta de la mare del nadó, Yazmina F.N., de 18 anys; el pare d'aquesta i avi del nen, Juan F.L., de 47 anys; la parella de l'avi, Maria de la Sierra A.M., de 21 anys; la mare d'aquesta noia, Maria de la Sierra M.C., de 45 anys, i el seu company sentimental, Antonio F.P., de 44 anys.

Aquest dilluns els Mossos d'Esquadra fet una reconstrucció dels fets i, acompanyats de dos dels detinguts que eren amb el nen diumenge, han escorcollat la casa on vivia el nadó. Tot això, després de saber-se que l'àvia del bebè ja havia denunciat que no estava ben atès i ha acusat els Serveis Socials de Vilanova de no haver actuat. L'Ajuntament de la població no ha volgut fer declaracions sobre el cas.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut