Barcelona

Declaren abusiva l'obligació de Ryanair de dur impresa la targeta d'embarcament o pagar 40 euros

Una sentència ha declarat nul·la, per abusiva, la clàusula de Ryanair que obligava els passatgers a fer la facturació en línia i imprimir la targeta d'embarcament, o a pagar 40 euros per la seva emissió a l'aeroport. Segons la sentència, les companyies aèries estan obligades a expedir un bitllet per al passatger.

Actualitzat
"Declaro abusiva i per tant nul·la la clàusula contractual consistent en l'obligació que la companyia aèria Ryanair imposa al passatger que sigui aquest qui porti impresa la targeta d'embarcament per poder viatjar, sota pena de patir una penalització de 40 euros". Aquest és un fragment de la sentència dictada pel Jutjat Mercantil número 1 de Barcelona, que conclou que Ryanair està sotmesa a les lleis generals internacionals, europees i nacionals de navegació aèria i que totes obliguen les companyies a expedir un bitllet per al passatger.

Aquesta sentència no és ferma, i per tant no obliga Ryanair a deixar d'aplicar la clàusula, però segons els advocats pot marcar un abans i un després.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut