Carrizosa: "El 52% és el 25% del cens electoral"

Carlos Carrizosa, de Ciutadans, ha retret a Aragonès que no hagi donat suport als Mossos d'Esquadra en el seu discurs d'investidura. 

Ha mostrat que en el ple d'investidura porta una mascareta de la unitat d'antiavalots dels Mossos, als quals assegura que Aragonès "menysprea per a major glòria de la CUP".
 
 

Ha expressat el seu suport a la policia catalana i ha assegurat que els partits independentistes "no volen una policia que obeeixi els jutges, volen una policia que obeeixi els polítics".

Encara parlant de seguretat ciutadana, Carrizosa ha acusat Aragonès d'haver "cuinat un acord d'esquena als catalans dels barris humils, que no qüestionen els Mossos, els fa sentir-se protegits".

Carrizosa ha qualificat d'"al·lucinant" l'acord d'investidura entre ERC i la CUP.


"La meitat de la meitat dels catalans"

Carrizosa també s'ha referit a la majoria independentista en el Parlament, on ERC, Junts i la CUP sumen el 52% dels vots. Ho ha fet per relativitzar-la:

"No pensava que estarien tan contents amb el 52%, que és el 25% del cens. Em diran que a mi m'han votat molt poc, però no poden declarar la independència amb la meitat de la meitat dels catalans". 


Exigirem que es compleixin les lleis

El líder de Cs ha assegurat que "exigirem que es respectin les lleis i la democràcia" i ha advertit als partits independentistes que "s'avorriran de sentir-nos" perquè "ens defensarem als tribunals" i "ho farem perquè som ciutadans lliures i no ens deixem trepitjar".


Facin com el senyor Cuevillas

Encara sobre la necessitat de complir les lleis, Carrizosa ha fet broma amb l'abstenció del diputat Jaume Alonso Cuevillas quan la mesa ha votat sobre la delegació de vot de Lluís Puig, del qual Alonso-Cuevillas és advocat.

"Si l'advocat d'algun dels imputats ha estat tan llest com per abstenir-se, vagin amb compte, perquè és un gran jurista i ha seguit el criteri que marca la llei."


"Facin com el senyor Cuevillas i no els passarà res", ha afegit.

Recupera íntegre el discurs de Carlos Carrizosa: 

 
Anar al contingut