De vampir a nou Batman: Robert Pattinson més a prop de substituir Ben Affleck
Robert Pattinson, caracteritzat com Georges Duroy, en una imatge d'arxiu

De vampir a Batman: Robert Pattinson, més a prop de substituir Ben Affleck

L'acord entre Warner Bros i l'actor no està tancat, però les posicions són molt pròximes, segons la revista "Variety"

RedaccióActualitzat

L'actor britànic Robert Pattinson donarà vida a Batman a la pròxima pel·lícula del superheroi, que dirigirà Matt Reeves. Tot i que l'acord encara no està oficialment tancat, el portal Variety assegura que les posicions són molt pròximes.

El nou film es titularà "The Batman". Està previst que s'estrenarà el 25 de juny del 2021, i se centrarà en un Bruce Wayne més jove que el de les entregues anteriors, que va ser interpretat per Ben Affleck.

Durant molt de temps es va pensar que Affleck també interpretaria Batman en aquest nou llargmetratge, però al gener es va despenjar del projecte. L'actor va ser protagonista a les pel·lícules "Batman vs. Superman: l'alba de la justícia", "Suicide Squad" i "La Liga de la Justicia".
 

Batman, un dels superherois més famosos de Warner Bros


Encara no hi ha una data fixada per a l'inici del rodatge. Segons "Variety", s'espera per a finals d'aquest any o per a principis de l'any vinent. La preproducció de la cinta començarà aquest estiu.

 

L'exitosa carrera de Pattinson

Pattinson, que ara té 33 anys, es va estrenar al cinema el 2005 interpretant Cedric Diggory en la saga de "Harry Potter" i es va consagrar protagonitzant el vampir Edward Cullen en les adaptacions cinematogràfiques de la famosa novel·la "Crepuscle". També va donar vida a Salvador Dalí a "Little Ashes", l'any 2008.

L'actor apareixerà en quatre estrenes aquest any: "High Life", de la francesa Claire Denis; "The Lighthouse", del nord-americà Robert Eggers; "The King", de l'australià David Michôd per a Netflix, i "Waiting for the Barbarians", del colombià Ciro Guerra.
 

A l'espera que Warner Bros confirmi que Pattinson serà l'actor que interpretarà Batman, el que és segur és que Matt Reeves serà el director de la pel·lícula. El reconegut cineasta ha dirigit films com "Monstruoso" (2008), "Déjame entrar" (2010), "El amanacer del planeta de los simios" (2014) i "La guerra del planeta de los simios" (2017).

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut