De Torrefarrera al Caire: denuncia que el seu marit reté el seu fill de tres anys

Una veïna de Torrefarrera diu que el seu marit té retingut el seu fill de tres anys a Egipte

RedaccióActualitzat
Una veïna de Torrefarrera, al Segrià, denuncia que el seu marit té retingut el seu fill de tres anys a Egipte. Ella mateixa és al Caire, on va viatjar amb el seu marit per formalitzar la separació de la parella. La dona assegura que l'home l'ha amenaçat de mort.

Fa uns dies, des del Caire, a Egipte, on va viatjar el 20 de desembre passat, va penjar aquest vídeo a les xarxes socials denunciant que el seu marit reté el seu fill contra la seva voluntat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes, soy Farah, soy española y madre de un niño maravilloso de casi tres años que hará este 24/1 , me encuentro en Egipto ahora mismo, entre a este país engañado por mi marido, supuestamente veníamos de vacaciones, pero en realidad no era así..... me lo ha robado, me ha robado a mi hijo bajo engaños ,amenazas de muerte " o vuelves sola o en una caja de pino" esas fueron sus palabras, y malos tratos tanto físicos como psicológicos, los cuales eran peor. un día antes de supuestamente volver a españa me dice que ya no me lo puedo llevar y que ya he perdido todos mis derechos como madre sobre el, incluso el derecho de poder darle de comer, bañarlo o incluso llevarlo a un parque a jugar, de un día para otro me han robado a mi hijo de los brazos e incluso no me dejaba estar a solas con el, las autoridades españolas me están ayudando en todo momento, de echo me atrevería a decir que sigo viva gracias a ellos, tuvieron que venir a rescatarme aún habiendo perros peligrosos que me impedían la salida de la vivienda, me tenía secuestrada literalmente, me quito mi libertad de movimiento y con quien hablaba como si a él le perteneciese. me gustaría que esto que estoy pasando no le vuelva a pasar a nadie, que te roben un hijo y que lo haga su propio padre es lo peor que le puede pasar a una madre, necesito vuestra ayuda para poder recuperarlo, por favor difundirlo. #adambackhome #adamvuelve

A post shared by Farah Mohamed (@farah_m.a_88) on

 

La família de la Farah, veïns de Torrefarrera, parla cada dia amb ella després que el 5 de gener havia de tornar i el marit de la Farah va aconseguir una ordre judicial que li prohibia sortir amb el menor d'Egipte durant els pròxims 3 anys. 

Ailham Mohamed, germana de Farah, explica que la primera reacció va ser d'incredulitat:

"No es podia creure que el seu marit hagués fet això d'anar al jutjat i firmar un paper pel qual el nen no pogués sortir."

A través d'una videotrucada, ens diu que havien viatjat per visitar els familiars del seu marit abans de formalitzar la seva separació matrimonial. Se sent amenaçada i enganyada. 

"Un dia abans de tenir previst tornar a Espanya em va dir clarament: 'Aquest nen no se n'anirà d'aquest país, aquest nen es quedarà aquí, si acceptes les condicions que et posaré et pots quedar aquí, si no, te'n vas'."

Amb el suport de senadora d'En Comú Podem Sara Vilà, l'ambaixada espanyola ha ofert un hotel a la Farah després que la noia va denunciar que era víctima de violència masclista. La senadora lamenta que l'administració espanyola no té ajudes específiques per a dones espanyoles maltractades en un país estranger.

"És una víctima de violència masclista i, per tant, com qualsevol víctima de violència masclista ha de tenir allotjament i ha de tenir assessorament legal."

La família diu que la Farah està sola a Egipte, no pot veure el seu fill i demana al govern espanyol que li doni suport.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut