De Niro denuncia una treballadora per mirar "Friends" moltes hores a la feina
L'actor i director nord-americà Robert De Niro
Nova York

De Niro denuncia una treballadora per mirar "Friends" moltes hores a la feina

La companyia de l'actor es querella contra l'exvicepresidenta de producció per carregar a l'empresa àpats en restaurants cars i per passar hores de feina mirant Netflix

Actualitzat

L'empresa de l'actor i director de cinema nord-americà Robert de Niro ha presentat una querella de 6 milions de dòlars en un tribunal de Nova York contra una antiga treballadora a qui acusen de malversar fons i dedicar un elevat nombre d'hores de feina a mirar Netflix.

En concret, la companyia Canal Productions acusa Chase Robinson d'acumular enormes despeses d'allotjament i restaurants, a més d'utilitzar per a viatges personals milions de milles acumulades per De Niro com a viatger freqüent d'aerolínies.

La demanda assenyala que De Niro va contractar Robinson l'any 2008 i més tard va ser promocionada a vicepresidenta de producció i finances de l'empresa, amb un salari anual de 300.000 dòlars aquest 2019.

 

 

Segons la informació, avançada per la revista "Variety", l'acusada va deixar la feina l'abril passat entre sospites de sabotatges en contra de la companyia. L'empresa apunta que faltava molt a la feina i que passava "quantitats astronòmiques de temps" veient programes de Netflix durant hores de feina, segons apunta la querella:

"Veure sèries a Netflix no era de cap manera part de les responsabilitats ni estava relacionat amb el treball de Robinson"

Durant quadre dies del mes de gener, Robinson va arribar a veure un total de 55 episodis de la sèrie "Friends".

 

 

A més, l'empresa acusa l'exdirectiva de demanar dinars i sopars en restaurants cars, que pagava amb la targeta de l'empresa. En total, la denúncia acusa l'antiga empleada de gastar sense autorització més de 21.000 dòlars en restaurants i supermercats i 32.000 més en taxis i Uber.

Variety també assenyala que, en el correu de renúncia, Robinson va descriure les acusacions com a "ridícules" i va redactar una carta de recomanació per a ella mateixa que De Niro es va negar a signar.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut