Actualització de la llista d'etarres
Actualització de la llista d'etarres
Madrid

De Juana Chaos i Josu Ternera, en el nou llistat dels etarres més buscats

La policia espanyola ha fet públic el nou llistat dels membres d'ETA més buscats. Hi ha 5 cares noves, a banda dels dos històrics. És la primera actualització que fa de la banda des que aquesta va declarar el cessament definitiu de la violència.

RedaccióActualitzat
La policia espanyola ha fet públic el nou llistat dels membres d'ETA més buscats. Hi ha 5 cares noves i també dos històrics de la banda terrorista, fugits de la justícia, que fins ara no estaven inclosos en cap llista. Es tracta d'Iñaki de Juana Chaos, membre del comado Madrid durant els 80, en parador desconegut des del març del 2010, i de José Antonio Urrutikoetxea, àlies "Josu Ternera", que va ser número u de l'organització i va fugir d'Espanya el 2003.

La llista es completa amb les cares noves, membres d'ETA, que, segons la policia, tenen un ampli historial en la kale borroka o procedents de les diverses formacions de l'esquerra abertzale. Són: Igor Uriarte López de Vicuña, Andoni Lariz Bustinduy, Miren Nekane Txapartegi, Mikel Barrios Salamanca i Sabin Mendizabal Plazaola.

És la primera actualització que fa la policia espanyola de la llista d'etarres més buscats des que la banda terrorista va declarar el cessament definitiu de la violència l'octubre de l'any passat.
Anar al contingut