La butleta guanyadora es va consignar en un estanc

De demanar almoina a guanyar més d'1,2 milions d'euros a la Bonoloto

Les responsables de l'establiment on es va consignar la butlleta, a Alacant, expliquen que l'afortunada tenia problemes econòmics

RedaccióActualitzat

Una dona que cada dia demanava almoina a Alacant ha vist com la seva vida canviava en un tres i no res. Dilluns la seva butlleta de la Bonoloto va resultar guanyadora del sorteig, amb un premi de gairebé 1,3 milions d'euros.

La responsable de l'establiment, un estanc situat a l'avinguda d'Oriola, a Alacant, va rebre l'avís que havia venut la butlleta guanyadora el mateix dilluns a la nit, i el matí de dimarts van esperar que aparegués la persona afortunada.

Cap al migdia, la guanyadora va passar per l'establiment i va dir que creia que havia resultat afortunada, però a l'estanc van pensar que feia broma, ja que durant tot el matí havia estat demanant almoina com feia cada dia davant d'una oficina bancària.

La dona, un cop va comprovar que realment havia estat la guanyadora, va tornar dijous a l'establiment per agrair-los que, amb aquest premi, "li han canviat la vida".

La dona, que tenia problemes econòmics, era molt coneguda al barri, i els veïns s'han mostrat molt contents que el premi hagi anat a parar a una persona necessitada.
 

 

ARXIVAT A:
Loteria
Anar al contingut