Rosalía, Coldplay i Bruce Springsteen

De Coldplay a Rosalía: els concerts més destacats del 2023 a Barcelona

Coldplay, Bruce Springsteen, Elton John, The Weeknd, Rosalía o Bad Gyal són alguns dels artistes que passaran per Barcelona enguany

Actualitzat

Estrenem any amb el punt de mira als millors concerts que tindran lloc a Barcelona. El 2023 es preveu com un gran any pel que fa a l'escena musical amb concerts de Coldplay, Bruce Springsteen, Harry Styles o Rosalía.

Aquests són alguns dels concerts més rellevants d'aquest 2023, ordenats cronològicament.


Oques Grasses

La banda es convertirà aquest 28 de gener en un dels pocs grups catalans que omplirà el Palau Sant Jordi. Ho faran amb la gira "La gent que estimo", en un concert que té les entrades exhaurides i amb què celebraran el seu desè aniversari.

Concert d'Oques Grasses a Roses l'agost del 2022 (ACN / Festival Sons del Món)

Michael Bublé

El cantant canadenc passarà pel Palau Sant Jordi l'1 de febrer per presentar el "Higher tour" 2022. Un espectacle amb belles cançons d'amor que emocionen i captiven arreu del món.

Foto d'arxiu de Michael Bublé en un concert a Praga (Europa Press / Michal Kamaryt)

Bad Gyal

Alba Farelo, més coneguda com a Bad Gyal, actuarà enguany en un dels escenaris amb més aforament fins ara, el Palau Sant Jordi. Ho farà l'11 de febrer i serà el seu primer concert en aquest recinte, després de convertir-se en una icona generacional i ser coneguda internacionalment.

Bad Gyal en una actuació a la Sala Razzmatazz
Bad Gyal en una actuació a la Sala Razzmatazz (ACN / Marta Casado)

Roger Waters

El fundador de Pink Floyd dirà adeu als escenaris als 79 anys en un tour anunciat com la seva "primera gira de comiat". Barcelona l'acollirà el 21 de març al Sant Jordi.

Roger Waters en un concert a Xile el 2018 (Wikimeida / Andrés Ibarra / CC BY-SA 4.0)

Robbie Williams

El cantant britànic Robbie Williams farà dos concerts al Palau Sant Jordi aquest 2023, el 24 i 25 de març. Serà dins la gira de l'àlbum "XXV", en què la superestrella britànica celebra 25 anys de grans èxits com a solista.

Robbie Williams va actuar a Londres l'octubre passat per la mateixa gira (Europa Press / Ian West)

Bruce Springsteen

El Boss no es queda enrere i oferirà dos concerts a l'Estadi Olímpic, el 28 i 30 d'abril, amb les entrades exhaurides. Encetarà així la seva gira europea, que també passarà per Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza.

Foto d'arxiu de Bruce Springsteen (Europa Press / Patricia Cano)

Quevedo

El músic, que ha aconseguit ser un dels artistes més escoltats a Spotify aquest 2022 amb la seva cançó "Quédate", passarà pel Sant Jordi Club el 12 de maig.

Foto d'arxiu de Quevedo (Europa Press / Fernando Sánchez)

Elton John

El cantant, pianista i compositor britànic s'acomiadarà enguany dels escenaris amb l'últim tram d'una gira eterna, "Farewell Yellow Brick Road tour". Iniciada el setembre del 2018, durarà fins al juliol del 2023 i passarà pel Palau Sant Jordi els dies 22 i 23 de maig.

Elton John, el juny del 2022 (Europa Press / Joe Giddens)

Coldplay

Moltes són les persones que esperen els concerts de Coldplay a la capital catalana. Enguany el grup britànic oferirà fins a quatre concerts, ja amb les entrades exhaurides, al recinte més gran de Barcelona, l'Estadi Olímpic. Amb una capacitat de 56.000 persones per nit, es calcula que 223.000 espectadors podran gaudir de Coldplay els dies 24, 25, 27 i 28 de maig.

El cantant de Coldplay, Chris Martin, abraça el baixista del grup, Guy Berryman, en un concert a l'estadi de Wembley, Londres (Europa Press / Suzan Moore)

Rosalía

El 2022 serà recordat sobretot com l'any "Motomami", però la cantant catalana més internacional seguirà amb la seva gira mundial aquest 2023. Rosalía actuarà a l'escenari gran del Primavera Sound el 3 de juny.

Rosalía, en un concert de la gira "Motomami" (Europa Press / M. Dylan)

The Who

Per primera vegada, la llegendària banda britànica de rock The Who actuarà a Barcelona. Ho farà el 14 de juny al Palau Sant Jordi, amb una capacitat per a 18.000 persones. Serà una actuació històrica, en què el grup creat a la dècada dels 60 demostrarà per què se'l considera una icona del segle XX.

Els components de The Who, Roger Daltrey i Pete Townshend (Dena Flows / CC BY-NC-ND)

Harry Styles

L'antic membre de One Direction que més triomfa en solitari vol que el 2023 continuï essent tan fructífer com el 2022. Per això, seguirà amb la seva gira "Love on tour", que farà vibrar l'Olímpic el 12 de juliol.

Harry Styles, en un concert del 2019 (Europa Press / Isabel Infantes)

The Weeknd

Aquesta banda demostrarà que les noves generacions també poden omplir l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Abel Tesfaye, el músic canadenc que s'amaga darrere The Weeknd, oferirà una gira de concerts que passarà per Barcelona el 20 de juliol.

Imatge d'arxiu de The Weeknd en un concert a Hong Kong el 2018 (Wikimedia / Salandco / CC BY-SA 4.0)


També passaran per la capital catalana altres artistes internacionals com Maroon 5, Blink-182, Duki, Lewis Capaldi o Eros Ramazzotti; estatals, com Lola Índigo, Joaquín Sabina, Alejandro Sanz, Hombres G, Vanesa Martín, Manuel Carrasco i Pablo Alborán, i també catalans, com La Pegatina. A més a més, també hi haurà els concerts de festivals com el Primavera Sound, el Sónar o el Cruïlla.

 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut