David Fernàndez, cap de llista per Barcelona de la CUP.
David Fernàndez, cap de llista per Barcelona de la CUP.
Barcelona

David Fernàndez, líder de la CUP: "Pensem que la unitat no es fa en cap despatx, la farem al carrer"

El cap de llista per Barcelona, David Fernàndez, ha assegurat que "a tres setmanes d'eleccions avançades tothom parla d'unitat, i abans, no". Ha afegit que "hi ha un sector de la societat que no se sent representat" i que ells aspiren a "representar una majoria social".

RedaccióActualitzat
La Candidatura d'Unitat Popular, la CUP, es presenta per primer cop a les eleccions al Parlament de Catalunya, i ho farà en solitari. La formació, que es reivindica com a alternativa "social i política" independentista d'esquerres, va rebutjar negociar formar part d'una gran coalició independentista. En aquesta sentit, el cap de llista per Barcelona, David Fernàndez, ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio": "A tres setmanes d'eleccions avançades tothom parla d'unitat, i abans, no".

"Pensem que la unitat no es fa en cap despatx, la farem al carrer, intentant revertir les pitjors retallades", ha afirmat Fernàndez, que ha afegit que als Països Catalans hi ha "tres milions de pobres i gent que passa gana". El cap de llista de la CUP també ha afirmat que "hi ha un sector de la societat que no se sent representat" i que ells aspiren a "representar una majoria social".

Fernàndez ha assegurat que la recollida de firmes va a bon ritme i que aquest dimarts disposaran de les 5.300 que necessiten per poder presentar els avals de forma oficial.

Fernàndez ha avançat que el futbolista Oleguer Preses "està convidat a tancar la llista de Barcelona", i que la decisió l'ha de prendre aquest mateix dilluns. La regidora de Vic Georgina Rieradevall i el regidor de Vilanova Quim Arrufat ocupen els llocs segon i tercer de la llista per Barcelona. Per Girona, el cap de llista serà Lluc Salellas; per Lleida, Antonieta Jané, i per Tarragona, Jordi Martí.

Anar al contingut