Barcelona

David Fernàndez acusa "Catalunya Sí que es Pot" d'autoenganyar-se reclamant a Espanya

El fins ara diputat de la CUP considera que la candidatura de Catalunya Sí que es Pot s'ha de comptar en "l'ambigüitat més calculada i en l'enyor, segurament"

Actualitzat

David Fernàndez, el fins ara diputat de la CUP, ha acusat la candidatura "Catalunya Sí que es Pot" de renunciar a la llibertat política de Catalunya i d'"autoenganyar-se" reclamant un procés constituent a Espanya. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", ha afirmat:

"No hi ha pitjor mentida que l'autoengany. Que no vegin que estem a les portes d'un esquema de ruptura democràtica amb el règim del 79... Ells que tant ho diuen. I resulta que no hi són per càlculs ambigus que hauran d'explicar"

El dirigent de la CUP no entén com Lluís Ravell, el candidat de la coalició que formen Iniciativa i Podem, s'ha posat al capdavant d'un projecte com aquest, que segons creu David Fernàndez, està ancorat en la vella política.

Per això, Fernàndez ha dit que la llista Catalunya Sí que es Pot no la compta en el bloc del "no", però tampoc en el del "sí".

"S'han de comptar en l'ambigüitat més calculada i en l'enyor, segurament"

El polític David Fernàndez, de la CUP, ha insistit que les eleccions del 27-S són un plebiscit i que s'han de guanyar amb vots i escons.

"Les plebiscitàries es guanyen amb vots, per tant 50,01%"

Fernàndez, que va acomiadar-se de la cambra catalana com el diputat millor valorat, ha reivindicat la seva formació.

"Sortim a guanyar, sortim a construir i reconstruir aquest país destruït per la crisi. A nosaltres ningú ens farà triar"

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut