L'illa de l'il·lusionista David Copperfield, el Musha Cay, situada a les Bahames (Foto: 4east.com)
L'illa de l'il·lusionista David Copperfield, el Musha Cay, situada a les Bahames (Foto: 4east.com)
Bahames

David Copperfield lloga la seva illa a les Bahames

37.500 dòlars al dia. Aquest és el mòdic preu pel qual l'il·lusionista David Copperfield lloga el seu centre privat d'oci a Musha Cay, situat en una de les illes de les Bahames.

Actualitzat
A través de la pàgina web de la immobiliària luxemburguesa Property4east, Copperfield ha fet públic el seu desig de llogar la luxosa illa, que té una superfície de 610.000 metres quadrats.

El Musha Cay s'ha fet famós arreu del món per acollir en nombroses ocasions les festes de les celebritats de Hollywood i de les estrelles de la televisió, com ara Oprah Winfrey.

Copperfield promociona la bellesa i tranquil·litat de l'illa, especialment entre els països de l'Europa de l'Est i de l'Orient Mitjà, i lloga el centre d'oci a un màxim de 24 persones, per garantir la màxima discreció i privacitat al paratge caribeny.

El preu del lloguer inclou el servei de 30 persones, que oferiran, entre altres coses, la millor cuina de la zona, i la possibilitat de navegar en vaixell o de volar en avió privat fins a la veïna illa de Nassau en qualsevol moment.
Anar al contingut