Sant Feliu de Llobregat

Dante Fachin, escridassat en la visita d'Iglesias per discrepància amb l'organització interna

El líder de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, ha estat escridassat per una part dels assistents per discrepància amb l'organització interna

RedaccióActualitzat

A una setmana de l'assemblea ciutadana de Podem, Pablo Iglesias ha fet una visita fugaç a Catalunya per buscar suports a la seva candidatura a la secretaria general. 

En la seva intervenció, el secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, ha destacat que Podem Catalunya té davant seu una "oportunitat històrica de construir una eina que faci front a aquest moment històric complex" que viu el país, en al·lusió al procés de construcció d'un nou partit en el qual confluiran forces de l'esquerra alternativa com ICV, EUiA o la Barcelona en Comú d'Ada Colau, a més de la formació lila.

Aquesta intervenció ha provocat els xiulets i esbroncades d'una part dels assistents -per discrepàncies amb l'organització interna-, que han replicat amb crits de "Som Podem!". 

Fachin ha continuat el seu discurs, que ha acabat amn un "no ens fan por els debats aspres, són la manera de construir unitat".

Defensat per Iglesias

Després de Fachin ha pres la paraula Pablo Iglesias, que en el transcurs de la seva intervenció ha reprès els assistents que han esbroncat a Fachin: "En un acte públic no s'escridassa ningú".

En l'acte, Pablo Iglesias ha marcat distàncies del seu número dos Iñigo Errejon i ha defensat l'activisme ciutadà al carrer com a principal actiu polític de la formació. Iglesias però ha recordat que el més important és la unitat del partit.

El secretari general de Podem també ha promès donar plena sobirania a la branca catalana del partit per decidir la seva confluència amb altres forces de l'esquerra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut