Daniel Sánchez Llibre, en una imatge d'arxiu
Daniel Sánchez Llibre, en una imatge d'arxiu
Espanyol

Daniel Sánchez Llibre afirma que la venda d'accions de l'Espanyol a Rastar Group ha col·lapsat dues notaries

La venda d'accions al nou màxim accionista del club va a bon ritme, segons ha dit l'expresident Daniel Sánchez Llibre

Actualitzat

L'expresident de l'Espanyol Daniel Sánchez Llibre ha assegurat que la venda d'accions a Rastar Group "ha arribat a col·lapsar dos notaris". D'aquesta manera ha expressat el fins ara accionista majoritari del club l'acceptació que l'oferta del grup xinès ha tingut entre els accionistes blanc-i-blaus.

Daniel Sánchez Llibre ha traspassat les seves accions al propietari de Rastar, Chen Yansheng, juntament amb un altre gran accionista, Ramon Condal i altres exdirectius afins. D'aquesta manera, l'empresari xinès es va assegurar el control del 45,1% de les accions.

L'expresident no ha volgut revelar quin és el percentatge que en aquests moments controla el nou home fort del club. "Els dos tenim un temps de 5 mesos per complir el que hem pactat. Jo he d'aconseguir més del 50% de les participacions, però d'aquí a un mes i mig hauria d'estar solucionat", ha dit un optimista Sánchez Llibre.

Encara falta, però, un altre tràmit per tancar. Sánchez Llibre té una reunió aquest dilluns amb el Consell Superior d'Esports per rebre l'autorització l'operació de venda. L'expresident està convençut que Chen Yansheng "arriba per quedar-se, està il·lusionat i somiant amb l'Espanyol".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut