Natació

Dani Serra guanya per novena vegada la Copa Nadal i Anna Godoy revalida el títol per tercera vegada

Dani Serra guanya per novena vegada la Copa Nadal de natació al port de Barcelona. En categoria femenina, victòria per a Anna Godoy. La tradicional cursa nadalenca, que aquest any arriba a l'edició 103, ha comptat amb un total de 400 participants.

Actualitzat
El nedador Dani Serra (C. N. Catalunya) s'ha proclamat per novena vegada guanyador de la Copa Nadal, que avui s'ha celebrat al port de Barcelona, mentre que en categoria femenina Anna Godoy (C.N. Barcelona) ha revalidat el títol per tercera vegada.

En la 103 edició, la tradicional travessia al port de Barcelona, de 200 metres de recorregut, ha comptat amb uns 400 participants que han hagut de nedar en un aigua que es trobava a 13,5 graus, segons ha informat l'organització.

Dani Serra, de 44 anys, com ja és habitual els últims anys, partia com favorit i no ha decebut davant les expectatives que havia generat i s'ha tornat a endur el títol, per novena vegada, aquest cop amb un temps de 2.13.

En categoria femenina, Anna Godoy s'ha endut el triomf per tercera vegada, aquest cop amb un temps de 2.28.

La travessia al port de Barcelona és un clàssic que perdura des de fa més d'un segle, l'objectiu de la qual és celebrar el Nadal a l'aigua, igual que en el primer dia de l'any centenars d'atrevits es congreguen a la Barceloneta per rebre l'any amb un bany. La prova nadalenca aquàtica té també el seu encant per veure després d'anys històrics d'aquesta cita, com el veterà Jordi Casas, de 71 anys, que va ser capità de l'equip del C. N. Barcelona de waterpolo. Avui ha estat la seva 58 participació consecutiva des de la primera, que va fer als 13 anys. O també Ramon Tresens (C. N. Barcelona), el més veterà, amb 81 anys, i Regina Hernández (C. N. Lleida), la més veterana, amb 62 anys.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut