Dani Rovira anuncia que ha superat el càncer: "Avui és el primer dia de la meva vida"
L'interpret ha volgut agrair el suport rebut per familia, amics i personal sanitari durant aquest mesos

Dani Rovira anuncia que ha superat el càncer: "Avui és el primer dia de la meva vida"

Dani Rovira reconeix que enfrontar-se al càncer ha estat la muntanya més difícil que mai ha hagut de pujar, però assegura que la malaltia l'ha fet més fort i li ha canviat la manera de veure la vida

RedaccióActualitzat

L'actor Dani Rovira ha anunciat a través de les xarxes socials que ha superat el càncer que li van diagnosticar ara fa 6 mesos. Ha publicat una fotografia al seu compte d'Instagram acompanyada d'un text en què es llegeix: "Avui és el primer dia de la resta de la meva vida. Estic curat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es el primer día del resto de mi vida. ¡ESTOY CURADO! Todo acaba y todo empieza hoy. 6 meses de subida a una de las montañas más duras a las que me he enfrentado, pero al fin llegué a la cima y, creedme, las vistas desde aquí son preciosas y reveladoras. Nunca terminaré de agradecer a todas las personas (familia, personal sanitario, amigos, conocidos y desconocidos) que, de una manera u otra, han aliviado y ayudado en mi subida a esta gran escarpada. El ser humano es, de raíz, maravilloso y he podido comprobarlo. Gracias, compañera, por compartir el peso de la mochila, los avituallamientos y por estas irrepetibles vistas. 🧡 Gracias por la luz en la noche y la silla en el camino. Y por no soltarme... 🦦 🦦 Va por todos los que siguen subiendo cordilleras, y por todos los que, a pesar de darlo todo, no lo consiguieron. Estoy enamorado de la vida. No soy mejor que nadie pero, de lo que estoy seguro es de que el Dani que ha llegado a la cima, es infinitamente mejor que el que hace un año andurreaba por llanuras sin importancia. Y va por ti, querido amigo, héroe y profeta. Gracias por guiarme, Pablo. Tu mensaje y tu lucha sigue más presente que nunca. #siemprefuerte

A post shared by @ danirovira on


L'interpret ha volgut agrair el suport rebut per la família, els amics i el personal sanitari durant aquest mesos.

Dani Rovira reconeix que enfrontar-se al càncer ha estat la muntanya més difícil que mai ha hagut de pujar, però assegura que la malaltia l'ha fet més fort i li ha canviat la manera de veure la vida.

"Estic enamorat de la vida. No soc millor que ningú però, estic segur que el Dani que ha arribat al cim és infinitament millor que el que fa un any vagarejava per les planes, sense importància."

Ell mateix va anunciar al mes de juliol que evolucionava favorablement del linfoma de Hodgkin després de vuit sessions de quimioteràpia i que havia de començar la radioteràpia per concloure el tractament.

El linfoma de Hodgkin és un subtipus de càncer que afecta glòbuls blancs crucials per al sistema immunitari.

L'interpret que va protagonitzar pel·lícules d'èxit a la taquilla com "Ocho Apellidos Vascos" o "SuperLopez" també ha tingut un missatge de record per a Pablo Ràez, el jove que va morir precisament d'un càncer després de fer viral la seva lluita contra la malaltia.

ARXIVAT A:
CinemaTelevisióCàncer
Anar al contingut