Espanyol

Dani Jarque, un nou cas de mort sobtada i tràgica al món del futbol

L'espanyolisme ha dit adéu de manera sobtada i tràgica a Dani Jarque. Quan es tracta de morts sobtades, malauradament ens ve a la ment el primer partit de Lliga de fa dos anys, que el Sevilla va disputar contra el Getafe. En aquell partit, el sevillista Puerta va tenir un desmai i el van traslladar ràpidament a l'Hospital Virgen del Rocío. Dies més tard moria a conseqüència de múltiples crisis cardíaques. No va ser el primer cas. El camerunès Marc Vivien Foé, l'hongarès Miklos Feher o el brasiler Serginho també ens van deixar abans d'hora.

Actualitzat
A la Copa Confederacions de la FIFA del 2003, en el partit entre el Camerun i Colòmbia, a Lió, va morir Marc Vivien Foé, de 28 anys, en una semifinal que va fer angoixar tothom. L'autòpsia del migcampista camerunès del Manchester City va revelar que la causa de la mort era una hipertròfia cardíaca d'origen congènit. La família del company de Samuel Eto'o va demandar la Federació Francesa per la falta de mitjans mèdics d'urgència.

Set mesos després, al gener del 2004, l'internacional hongarès del Benfica Miklos Feher, de només 24 anys, jugava l'últim partit de la seva vida contra el Vitória de Guimarães. Una tromboembòlia pulmonar va provocar la parada cardiorespiratòria del jugador que entrenava José Antonio Camacho.

El mateix any, a l'octubre, dolor i polèmica al Brasil per Serginho, de 30 anys i símbol del São Caetano. La seva mort va deixar el públic amb l'ai al cor a l'estadi Morumbi. Tenia una arítmia cardíaca d'origen congènit que el seu club va negar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut