Un moment del videoclip "Cantem el botó màgic"

Dàmaris Gelabert, Xiula i El Pot Petit s'uneixen en una cançó en llengua de signes

Pengen un vídeo col·lectiu a les xarxes socials amb una cançó interpretada, també, amb la llengua dels signes, en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

RedaccióActualitzat

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Fundació Aspasim ha publicat un videoclip coral que defensa la diversitat i la inclusió.

La proposta és de la companyia de contacontes Botó Màgic, formada per un grup de nois i noies amb discapacitat intel·lectual de la fundació. Van gravar un tutorial a internet explicant com interpretar la cançó en llengua de signes catalana i els seus fans han respost amb entusiasme.

I no només els fans, també hi han participat els grups Xiula, Vivim del Cuento, El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, La Tresca i la Verdesca, Clams, El Gecko con Botas, Lucrecia i Reggae per Xics-The Penguins. A més, una setantena d'escoles hi han posat també el seu granet de sorra.
 

La cançó es diu "Cantem el botó màgic" i se n'ha fet un videoclip que es pot seguir amb la llengua dels signes. Volen destacar que la societat és molt diversa i, també, facilitar la inclusió de les persones amb discapacitat.

"La llengua de signes catalana és una llengua més i és una manera de comunicar-se per a molta gent", ha explicat la responsable de comunicació d'Aspasim, Aina Serra, que ha defensat la necessitat de treballar per una major visibilitat d'aquest col·lectiu.

 

 

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, aquest 3 de desembre Aspasim ha penjat el resultat del projecte a la seva pàgina web i a les xarxes socials i ha aprofitat per destacar el treball que realitzen per acompanyar les persones amb discapacitat.

 

"L'essència de la companyia de contacontes és que vuit persones amb alta discapacitat, si les acompanyes, poden ser les protagonistes d'un espectacle infantil", ha destacat l'Aina Serra.

La iniciativa ha rebut el suport de la Generalitat, el Consorci d'Educació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, així com la col·laboració de l'empresa Cellnex. 

ARXIVAT A:
MúsicaEducació
Anar al contingut