Ciutat de la Justícia de Castelló (Europa Press)
Vila-real

Culpable d'homicidi pel suïcidi d'un menor a qui va assetjar amb més de cent missatges

El noi va llançar-se al buit després de rebre més de cent missatges en set hores, amb proposicions sexuals i amenaces

RedaccióActualitzat

El jurat popular considera culpable d'homicidi l'home de 62 anys que va assetjar i amenaçar un menor que es va suïcidar a Vila-real el desembre del 2016.

La víctima, que tenia 17 anys, va acabar saltant al buit pel celobert de casa seva després de rebre més de cent missatges en set hores.

Uns missatges que l'home va continuar enviant malgrat que el noi va demanar-li que deixés de fer-ho i va admetre que era menor d'edat.

En alguns li demanava mantenir relacions sexuals, i en d'altres l'amenaçava amb coses com fer públic el seu número de telèfon, explicar als seus pares que s'havien conegut a través d'una pàgina de contactes i, fins i tot, denunciar-lo a l'Audiència de València.

L'assetjador tampoc no va aturar-se quan el menor, ple d'"angoixa" i "desassossec", en paraules de la Fiscalia, va dir-li que si seguia enviant-li missatges se suïcidaria.

El judici s'ha fet a l'Audiència de Castelló (Europa Press) (Europa Press)

Per tots aquests fets, el jurat popular ha considerat que l'home és culpable d'homicidi, en haver causat el suïcidi del menor.

Després de saber el veredicte, la Fiscalia ha elevat a 14 anys de presó la petició inicial de 12, en considerar el jurat que existeix un agreujant de superioritat. L'acusació particular demana un any més, 15.

La defensa, en canvi, ha sol·licitat les penes mínimes i ha avançat que recorrerà la sentència, que el jutge ha de dictar ara, un cop conegut el veredicte del jurat popular.

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut