Jordi Cuixart torna a la presó de Lledoners després del seu primer permís (Arxiu)
Jordi Cuixart torna a la presó de Lledoners després del seu primer permís (Arxiu)

Jordi Cuixart torna a la presó després del primer permís de 48 hores

El president d'Òmnium va sortir dijous després d'haver complert una quarta part de la pena de 9 anys imposada pel Suprem

RedaccióActualitzat

Jordi Cuixart torna a ser a la presó de Lledoners, al Bages. Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre, el president d'Òmnium ha tornat a entrar a la presó després del seu primer permís penitenciari.

Cuixart ha entrat somrient i, tal com va fer dijous, quan va sortir, fent el gest de victòria.

 

 

El vicepresident de l'entitat, Marcel Mauri, ha explicat en una piulada a Twitter que Cuixart li ha recordat abans del seu reingrés que "hi ha 3 milions de presos polítics al món":

 

Jordi Cuixart ha passat aquest permís sense cap agenda d'actes públics, amb la seva família i amics.

El president d'Òmnium ha passat 48 hores fora de la presó. En va sortir dijous, després de 822 dies empresonat. Aquest primer permís va ser concedit un cop el president d'Òmnium va ser classificat en segon grau i després d'haver complert una quarta part de la pena. 

Jordi Cuixart, condemnat a 9 anys per sedició al judici del procés, és el primer dels presos independentistes que ha accedit al seu dret a tenir un permís penitenciari. El següent serà Jordi Sànchez, del qual no s'ha donat la data, però serà més tard del 25 de gener.

ARXIVAT A:
Jordi CuixartProcés catalàJudici procésÒmnium Cultural
Anar al contingut