Foto publicada per Cuixart a Twitter per anunciar que al setembre serien pares d'un segon fill (Twitter)
Foto publicada per Cuixart a Twitter, el 23 d'abril, per anunciar que al setembre serien pares d'un segon fill (Twitter)

Cuixart surt de la presó pel naixement del seu segon fill amb Txell Bonet

El president d'Òmnium Cultural ho ha anunciat per Twitter i ha tingut sis hores de permís per assistir al naixement

Actualitzat

Ha nascut el segon fill del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, amb la periodista Txell Bonet. La notícia s'ha fet pública a través del compte de Twitter del mateix Cuixart, que compleix presó preventiva des de fa prop de dos anys, acusat de rebel·lió i organització criminal.

El president d'Òmnium explica que tant la mare com el nadó estan bé i tots dos agraeixen les mostres de suport vingudes d'arreu.

En la piulada, s'insisteix que la parella sempre ha defensat que no vol que la repressió sigui un impediment per seguir construint la seva família i també considera aquest fet com un missatge d'esperança i vitalitat.

 

 

Jordi Cuixart ha sortit de la presó de Lledoners durant sis hores per assistir al part del seu fill, seguint el permís que li va concedir el Tribunal Suprem.

Cuixart i Bonet ja tenen una criatura de dos anys i mig que tenia sis mesos quan va ingressar a presó el 16 d'octubre del 2017.

Jordi Turull va poder sortir de Lledoners, el 28 d'agost, per anar a veure el seu pare a l'hospital després d'una operació i també va poder sortir de Lledoners Josep Rull, el 20 d'agost, per acompanyar el seu fill a l'hospital.

ARXIVAT A:
Jordi CuixartJudici procés
Anar al contingut