Jordi Cuixart a l'entrada de Lledoners, el 9 de març (ACN/Estefania Escolà)

Cuixart demana a les institucions afrontar els reptes de país "inajornables"

En una carta als socis d'Òmnium, Cuixart diu: "El sobiranisme ha de romandre unit i mobilitzat"

El mateix dia en què es compleixen 3 anys i mig que està empresonat, el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha adreçat una carta als 185.000 socis de l'entitat. Els explica: "Demanarem a les institucions catalanes que afrontin els reptes de país inajornables davant la crisi democràtica, sanitària i social que estem vivint".

Per això, diu Cuixart: "Els exigirem que estiguin a l'altura per al futur de les pròximes generacions i, sobretot, per a un present digne per als qui més ho necessiten".

Jordi Cuixart diu que aquest missatge als polítics el compartirà en dos grans actes, un aquest dissabte i un altre al maig.

"El sobiranisme ha de romandre unit i mobilitzat per dret a l'autodeterminació, l'amnistia i la República, per no malbaratar el resultat del 14F i aprofitar les victòries des de tots els fronts de la lluita."

A les portes de Sant Jordi, Cuixart també aprofita per demanar el salconduit cultural. "Les conseqüències dramàtiques que viu el sector estan afectant de manera irreversible tota una generació de creadors, artistes i pensadors d'arreu del Països Catalans", assegura.

ARXIVAT A:
Jordi CuixartÒmnium Cultural
Anar al contingut