Cues quilomètriques a l'N-340 per un tràiler incendiat que talla l'AP-7
El tràiler incendiat a l'AP-7 a Creixell després de bolcar (Bombers)
Creixell

Cues quilomètriques a l'N-340 per un tràiler incendiat que talla l'AP-7

El camió s'ha accidentat abans del migdia a l'altura de Creixell, en sentit nord

RedaccióActualitzat

La carretera N-340 ha registrat cues quilomètriques durant hores per l'accident d'un tràiler a l'autopista AP-7. El camió ha bolcat i s'ha incendiat cap a dos quarts de dotze del migdia d'aquest dimarts a l'autopista, a l'altura de Creixell, en sentit nord.

L'accident ha obligat a tallar l'AP-7 en sentit nord i un carril en sentit sud. Al punt de l'accident hi ha hagut mig quilòmetre de retencions. El trànsit s'ha desviat per l'N-340 per la sortida de Torredembarra. Això ha causat cues que, a quarts de tres de la tarda, eren de 10,5 quilòmetres per anar cap a Barcelona.

A les sis de la tarda Trànsit informava de dos carrils oberts a l'autopista en direcció Barcelona un per a camions i l'altre per a turismes. Les retencions eren, aleshores, de 8 quilòmetres a l'AP-7, entre Tamarit i Creixell, i 4 quilòmetres d'aturades intermitents a la N-340 a Creixell en direcció Barcelona.

 

 

Vuit dotacions dels bombers s'han desplaçat al lloc de l'accident per sufocar les flames del camió incendiat, que ha originat una gran columna de fum.

 

Una persona ha quedat ferida lleu en el sinistre i ha estat traslladada a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona.  

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut