Retencions a l'AP-7, a Castellbisbal
Retencions a l'AP-7 a Castellbisbal (Servei Català de Trànsit)

Cues quilomètriques a l'AP-7 i la C-16 en una operació sortida complicada pels accidents

Una quinzena d'accidents ha complicat la circulació durant tota la jornada, a l'AP-7 hi ha hagut tres accidents i més de 20 quilòmetres de cues

RedaccióActualitzat

La segona part de l'operació sortida del pont de desembre s'ha traduït aquest dissabte en cues quilomètriques a les carreteres. Des de les 3 de la tarda de divendres i fins a les 3 de dissabte, segons Trànsit, han sortit de l'àrea metropolitana 463.851 vehicles, el 95,6% dels 485.000 previstos. 

A l'AP-7 i a la C-16 són les vies on hi ha hagut més embussos, amb una quinzena d'accidents. A la C-16, s'han registrat fins a 13 quilòmetres de retencions, i a diferents trams de l'AP-7 s'han arribat a acumular més de vint quilòmetres. 

Una quinzena d'accidents han afectat l'operació sortida del pont. A la tarda dos accidents han tornat a complicar la circulació a l'AP-7, a Castellví de Rosanes en sentit nord i a Subirats en sentit sud.

A la C-16, els problemes s'han concentrat en un punt on hi ha hagut un accident a Guardiola de Berguedà en sentit Puigcerdà, i en l'última actualització ja acumulava 13 quilòmetres de retencions.

Tres xocs han dificultat la circulació a l'AP-7, a Gelida en direcció Tarragona, amb 10 quilòmetres de cua, i a Olèrdola en sentit sud. També n'hi ha hagut a Granollers, amb 8 quilòmetres de cua en sentit Girona.

El Servei Català de Trànsit també ha notificat un altre accident a l'A-2, al Bruc en sentit Lleida, i una topada a la C-55 a Sant Vicenç de Castellet en sentit Manresa.

D'altra banda, hi ha hagut un xoc a la ronda de Dalt (B-20) a Esplugues en sentit Llobregat. A la mateixa ronda de Dalt, al migdia s'han tallat dos carrils en sentit Besòs, a l'altura d'Horta-Guinardó.

A la C-58, aquest migdia hi ha un carril tallat a Montcada i Reixac en sentit sud, amb tres quilòmtres de retencions.

A la C-17 hi ha hagut circulació lenta, amb trams de retencions com a Malla, en sentit nord. La previsió és que les carreters més conflictives aquests dies segueixin sent les que van cap a poblacions de muntanya o les zones d'esquí.

Hi ha hagut aturades a la Ronda de Dalt i a la B-20 per entrar als Túnels de Vallvidrera al llarg de la tarda:

Segueix l'estat del trànsit a temps real al web del Servei Català de Trànsit.


Més de 4.000 vols a l'aeroport de Barcelona

A l'aeroport de Barcelona, d'altra banda, hi ha hagut aquest dissabte gairebé 600 operacions. Durant tot el pont s'han programat més de 4.000 vols. La majoria de viatgers van a la resta d'Espanya o a països europeus.

Molts passatgers carregats de maletes també s'han acumulat a les estacions de tren, com a la de Sants de Barcelona. Per a aquest pont, Renfe ha augmentat un 10% les places d'AVE i dels trens de llarga distància.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut